top of page
  • Foto van schrijverRoeselien Wekker

Alles voelt anders 'hoe nu verder'?

Alles voelt anders ' hoe nu verder'?


Soms hebben we eerst een impasse vooraf aan een grote doorbraak. De mensheid moet transformeren, oude systemen en gewoontes werken niet meer en wij als mens ervaren dit dagelijks. Dit ervaren komt tot uiting in de vorm van een depressie, burnout, de financiële crisis, oorlog, veranderende woon en arbeidsmarkt e.a.

SOUL STORIES ACADEMY


Hoe nu verder?' Je voelt dat je nieuwe inzichten hebt en deze wilt vormgeven. Je voelt dat het iets groots is maar kunt er niet helemaal bij. Herkenbaar?


Bewustzijn verschuivingen

Vaak ervaren we, wanneer we in een creatief proces zitten (een proces naar een hoger bewustzijn) en/ of grote inzichten, eerst een periode van een impasse. Echter is dit voor jou als ambitieuze professional, ondernemer, bedrijf of organisatie niet echt handig, want zonder actie geen winst toch?


Identiteit | Communicatie & Persoonlijk leiderschap.

Identiteit | De basis van kunnen en vooral willen reageren op verandering is 'weten wie je bent en wat jij de wereld in wilt brengen', jouw visie.


Communicatie| Alles wat in ons leeft kan pas vorm krijgen als wij dit naar een ander toe weten te communiceren. Hiermee bouwen we duurzame relaties op en komen dingen in beweging.


Persoonlijk leiderschap| gaat over zaken zoals prioriteiten en gerichte doelen stellen. Begrijpen voor men begrepen wordt. Werken vanuit synergie en te alle tijde een win-win. Daarbij de eigen balans en gezondheid te voeden met positieve energie.


Balans en rust vinden is datgene wat wij allemaal verlangen zodat we al onze ambities kunnen waarmaken. De uitdaging in deze wereld van ‘information overload’ is het (her)vinden van je eigen visie en balans en dat gaat over energie. Wanneer we geen energie hebben, kunnen we niets in beweging zetten.


Wat is hier dan de oplossing voor en waar begin je?


Body, mind & soul. De drie pilaren identiteit, communicatie en persoonlijk leiderschap komen het beste tot inzicht en uiting als je aandacht besteed aan de drie-eenheid body-mind & soul. Die laatste is voor velen nog een vaag begrip. Hoe weet je wat je ziel is en wanneer deze tegen je spreekt?


Wanneer we beter in verbinding staan met wie we zijn, beter toestaan wat we voelen en ervaren komt de 'mind' tot rust en kan de inspiratie tot ons komen.


Inspiratie is kennis en informatie die jij nodig hebt om nieuwe dingen en ideeën vorm te geven. Dát is je intuitie en dat is jouw ziel!


SOUL STORIES ACADEMY (voormalig Pitch You! Nederland) sinds 2011is gespecialiseerd in deze drie pilaren tot transformatie namelijk Identiteit | Communicatie & Persoonlijk leiderschap en wij scoren gemiddeld een 9,6 voor onze trainingen en coaching en gespreksleiding sessies.


Onze benadering is altijd vanuit een holistisch oogpunt. De kracht van onze body mind & soul met daarnaast praktische tools en toegespitste theorie om een blijvende doorbraak voor jou en onze toekomst te creëren.


Kennismaken met wat we kunnen doen voor jou? Plan een vrijblijvende korte zoomsessie van 30 minuten in via info@soulstoriesacademy.nl


"Wij leiden gesprekken, geven trainingen, verzorgen interactieve sessies en 1 op 1 'to the next level' coaching voor iedere professional met ambitie"

Volg Roeselien Wekker haar e-book 'Presenteren? begin bij jezelf !'

(hoofdstuk 1t/m 3 kun je hier lezen). Wil je het hele e-book ontvangen?

Stuur dan een mail naar info@soulstoriesretreats.nl

Onderwerp: Graag ontvang ik jouw hele e-book in ruil voor een review die ik zal schrijven.

bottom of page