top of page

Sessies die
wij leiden 

Roeselien gespreksleider.JPG
Trainingsactrice:
Susanne Hameleers

Inclusie en diversiteit

1 sessie van 2 uur | Met of zonder trainingsacteur(s)

Roeselien Wekker is gespreksleider voor teams, bedrijven en organisaties, die in een veilige setting willen praten over lastige thema's, zoals: uitsluiting, diversiteit en inclusie. Op een open en respectvolle manier kijken naar een onderwerp, zoals uitsluiting,

en iedereen de kans te geven om hun verhaal en ervaringen te delen.

Met haar unieke aanpak helpt ze medewerkers om hun eigen kracht te ontdekken en te gebruiken om problemen en uitdagingen aan te gaan. Communicatie is de sleutel tot een positieve verandering. Met gespreksleiding geef je mensen de kans om zichzelf te uiten en hun ideeën te delen.

Met of zonder trainingsacteur Susanne Hameleers

Sociale veiligheid op de werkvloer

1 sessie van 2 uur | Met of zonder trainingsacteur(s)

Op de werkvloer is het belangrijk om in een veilige setting te kunnen praten over lastige thema's. We gaan in op wat sociale veiligheid is, hoe je het bereikt en wat daarvoor nodig is?

 

Door open en eerlijke gesprekken te voeren, kunnen medewerkers hun eigen inzichten krijgen en teams (weer) samenwerken met respect en vooral meer begrip voor elkaar.

Pupose driven trainingen heic

Waarom gespreksleiding?

Gespreksleiding kan een effectieve manier zijn om lastige onderwerpen te bespreken binnen teams en organisaties. Door een onpartijdige moderator te hebben, die verschillende perspectieven kan belichten, worden grote stappen gezet in de richting van een oplossing. 

Hierbij is een veilige setting voor alle betrokkenen essentieel.

Onze gespreksleiders en trainingsacteurs, die wij inzetten om een zo realistisch mogelijke situatie te creëren, hebben ruime ervaring met het begeleiden van gesprekken.

 

Dit kan in het nederlands of in de engelse taal verzorgd worden

bottom of page