top of page

Welkom op de plek voor jouw doorbraak naar een blijvende transformatie. We gaan bijna beginnen

Hier komt de sendiblue aftel constructie

Business Team

Hier moet iets komen over klik op de HAPPY HOUR om je mastertrjact vandaag nog te starten

Anouk van der Kruk, GZ Psycholoog

5 stars-   

-"Toptraining, erg leerzaam, goede oefeningen, inhoudelijk zeer sterk. Met plankenkoorts vanaf de start in het 'diepe worden gegooid' maar direct bruikbare feedback krijgen, die je direct in je volgende presentaties kan toepassen. Er wordt iedere keer teruggegrepen naar je leerpunten. Roeselien is direct met een humoristische twist, prettige houding voor een trainer en ze heeft enorm kennis van haar vak. Van onbewust onbekwaam naar bewust bekwaam in twee dagen!"

 van Dopperen, Data manager Disney Benelux

5 stars -

"De trainer heeft een totaal andere insteek dan ik ken van dit soort trainingen. Ze brengt je vanaf minuut 1 van je stuk en dwingt je écht anders te denken en spreken. Daarbij heb je houvast aan een gespreksstructuur die je van haar leert. Samenvattend: een ontzettend leuke, intensieve training waarin je echt leert anders te presenteren en daarmee een blijvende positieve indruk achter te laten." - 

Eva Gerritse, Expert Communicatie

5 stars- 

"Echt twee hele goede dagen gehad. Superbekwame, enthousiaste trainers die de energie perfect vast weet te houden, de stof heel goed over weet te brengen en precies ziet wat iedereen individueel nodig heeft.

Je bent constant aan het oefenen met presentaties, pitches en rollenspelen, wat intensief en soms confronterend is, maar daardoor ook ontzettend leerzaam. Ik heb veel geleerd, en meer vertrouwen gekregen in mijn eigen vaardigheden. Ik raad deze training aan iedereen aan!

Klik hier op de HAPPY HOUR voor jouw toegang tot jouw speciale ' Mastertraject'

HAPPY HOUR

Niet €399,- maar €199,-

Alleen vandaag

SOUL STORIES ACADEMY SINNDS 2011 LOGO .PNG

Mail info@soulstoriesacademy.nl | Bel of whatsapp via +31641 227 217

SOUL STORIES ACADEMY & Retreats Kvk: 57410992, Nijkerk.

bottom of page