THE POWER OF

PEOPLE SKILLS-

YOUR SKILLS

team training en teambuilding

Sterke Identiteit

maakt een krachtig

individu in een

krachtig team

Snelle sessies waar we mensen snel nieuwe tools geven om gesprekken, presentaties en je pitchpresentaties sterker in te richten

Team van Soul Stories Academy.png

team trainingen workshops

en classes

Wij van Soul Stories Academy geloven in de kracht van het individu die hierdoor een team versterkt en hierdoor het bedrijf , het werk en uiteindelijk de opbrengst!

Training medewerkers Hunkemôller Soul Stories Academy

sterke identiteit als krachtige tool voor meer opbrengst

Teams functioneren alleen wanneer het individu echt gezien, gehoord en gewaardeerd wordt.

  1. Jouw identiteit en ambities;

  2. Het gemeenschappelijke doel , win-win;

  3. Jullie bedrijfs DNA gevormd vanuit het individu die onderdeel is van een groter geheel

Met de blueprint storyline sessies en trainingen gericht  op identiteit, communicatie (presentatie, pitchen, storytelling, gesprekstechnieken) en persoonlijk leiderschap ontstaat een gezamenlijke ambitie voor de organisatie vanuit de kracht van elk individu.

 

Ontdek hoe je jouw persoonlijke blauwdruk (de blueprint storyline) positief kunt inzetten voor elke verandering in jezelf en voor het grotere belang.

Meer weten over deze unieke Blueprint storyline en persoonlijk leiderschaps sessies & trainingen In -company?

 

Mail ons voor een vrijblijvende kennismaking via telefoon of zoom

wat doen wij nog meer:

(SALES) PITCH

Class of coaching

Short & 'to the point' een verhaal; vertellen dat mensen begrijpen

en raakt! De pitch is de fundering van datgene dat jij in beweging wilt zetten.

Sinds 2011 is Soul Stories Academy (voormalig Pitch You! Nederland)

dé specialist in pitching; zowel de Elevator als Sales pitch. Pitchen doe je wanneer je jouw (potentiële) klant / investeerder wilt raken met een idee, product of dienst.

 

De pitch is puur en alleen bedoeld om een eerste interesse op te wekken. Daadwerkelijk verkopen doe je pas wanneer iemand geraakt is. Roeselien Wekker en haar team met freelance trainers en workshopleiders is expert op dit gebied.

 

 

OVERTUIGEND SPREKEN & PRESENTEREN

Gezien, gehoord en begrepen worden is voor veel mensen een uitdaging. Iemand overtuigen en bij jezelf blijven kan slagen wanneer je goed weet wat het onderwerp is, wat het doel is, en voor wie je spreekt.

 

Presentaties worden vaak goed voorbereid maar met een hyperfocus op de inhoud waardoor de spontaniteit verloren gaat. Wat nu als we jou zouden vertellen dat alle gesprekstechnieken en presentatievaardigheden eigenlijk in elke situatie toepasbaar zijn?

 

Een boodschap breng je over door middel van de volgende drie stappen: 

  1. Wat is het onderwerp?

  2. Wat is mijn doel?

  3. Wie is mijn doelgroep?​

Soul sessions

' hervind je soul purpose'

 

Weten wie je bent is de

basis van alles wat je in beweging wilt brengen. Waar je voor staat bepaalt je richting. Jouw identiteit is de blauwdruk van je succes.

Het succes van jou als professional voor een organisatie, bedrijf of eigen onderneming hangt af van de basis van waaruit jij beweegt.  Dat klinkt logisch maar het is voor veel mensen toch lastig.

Heel logisch want dit wordt ons niet geleerd op school.

 

Hoe vaak wordt jij niet geadviseerd ‘gewoon lekker jezelf te zijn’ en vraag jij je in stilte af; maar wat, of wie, is dat dan precies?

In de soul sessies die je 1 op 1 of in een kleine intieme groep kunt volgen zijn ingericht om heel snel heel dicht bij jezelf en jouw ware essentie en verhaal te komen.