top of page

Oprichter RoeselienWekker

Soul Stories Academy is een uniek bedrijf van nederlandse ondernemer

Roeselien Wekker. In 2011 begon zij met haar bedrijf Pitch You!, waarmee zij een van de eersten was die de elevatorpitch

en sales pitchen op de kaart zette.

Na een carrière van ruim twintig jaar als theater en televisie artieste had ze gezien wat er voor nodig is om: 

1. Gezien. 2. Gehoord

en 3. Begrepen te worden.

 

Dit werd haar core business om dit aan anderen te leren. Soul Stories Academy is de verdiepingsslag op bovenstaande drie pilaren en richt zich op identiteit, communicatie en persoonlijk leiderschap voor bewuste professionals. 

Ons verhaal

Soul Stories Academy specialist in purpo

Roeselien Wekker oprichter van SOUL STORIES ACADEMY is ervan overtuigd, dat iedereen een uniek verhaal heeft, dat gedeeld moet worden met anderen.

 

Onze missie is om mensen en bedrijven te helpen hun verhaal te ontdekken, de essentie van wie ze zijn en hoe ze dat verhaal kunnen gebruiken. Verhalen om elke ambitie te verwezenlijken en een positieve impact in de wereld te kunnen maken.

 

Wij helpen professionals en teams hun doelen te bereiken door middel van onze ervaring in 'mensen skills' en leiderschap.

We doen dit met een klein team specialisten op het gebied van neuro linguistisch programmeren NLP, (innerlijke en externe communicatie), holistisch coachen, organisatie opstellen, ademwerk en transformatie.

Onze trajecten
en trainingen vanuit holistisch oogpunt gedreven. Score 9,6! sinds 2017

Essentie purpose driven | Traject
Identiteit, communicatie & persoonlijk leiderschap

6 maanden | Elke maand een training van 1 dag

& thuis opdrachten (Individueel). 6-12 deelnemers

De mensheid is in bewustzijn aan het verhogen. In dit 6 maanden traject leer je als professionals om jezelf en dus ook het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Je leert:

  • vanuit eigen levensvisie en missie de persoonlijke vaardigheden te verbeteren. Voor jouw functie, team of bedrijfsdoel.

  • vaardigheden en theorie over: identiteit, communicatie en storytelling. Je leert jouw visie helder , overtuigend en verbindend over te brengen.

  • persoonlijk leiderschap, om ervoor te zorgen, dat alles wat jij creëert ten alle tijde een win-win is.

Identity & Communication | Training

Two Day course ( 2x 8 hours)

Our Communication Program is designed to help individuals develop the communication skills they need to effectively share their message with the world. Through a combination of group sessions, role-playing exercises, and individual coaching, participants will learn how to communicate with clarity, confidence, and impact.

All trainings and coaching can be provided in Dutch as well

in English!

Onze expertise

Team Talk

Onze expertise is gebaseerd op people skills

Dat betekent, identiteit, communicatie en leiderschap in de brede zin des woordsDit is de fundering voor iedere professional.  

 

Daar voegen wij de belangrijkste pilaar Purpose driven aan toe wat in het Nederlands niet helemaal lekker bekt! (Levensmissie gedreven).

 

Onze missie is om mensen en organisaties te helpen hun volle potentie te ontwikkelen om hun leven en werk met visie, passie, duidelijkheid en kracht vorm te geven. 

bottom of page