top of page

Onze sessies
Purpose driven
people skills

Ontgrendel jouw volle potentie en creëer

vanuit essentie, verbinding, visie & talent.

 

Onze trainingen en masterclasses hebben als doel professionals te begeleiden bij het (her)vinden en volgen van hun werk en levensmissie. Door middel van deze sessies kunnen deelnemers hun persoonlijke en zakelijke waarden en visie verkennen. Ze leren hoe ze deze kunnen toepassen in hun professionele leven wat natuurlijk doorwerkt in het privéleven.

Onze trainingen en masterclasses staan ​​voor persoonlijke groei, zelfontwikkeling en teamspirit.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat het versterken van deze drie gebieden de basis is voor een gezond en gelukkig individu, team of bedrijf.

Soul Stories Academy specialist in purpose driven people skills jpg

Onze trainingen.
Coaching & Gespreksleiding

Durf je visie te delen, versterk je talenten, wordt gehoord en begrepen! Soul Stories Academy helpt ambitieuze professionals  en bedrijven bij het ontwikkelen van hun 'purpose driven people skills'. Samen creëren we een omgeving waarin jij jouw missie en visie kunt realiseren.

 

Ieder individu is van waarde voor het groter belang!

Pupose driven trainingen heic

Twee-daagse
of 
6 maanden traject
Identiteit & Communicatie
& persoonlijk leiderschap

Onze trainingen kunnen als twee-daagse of als 6 maanden traject worden afgenomen. Beiden hebben een kracht en een valkuil. De twee-daagse is zeer intensief en efficïent.

Het 6 maanden traject neemt meer tijd in beslag maar biedt meer borging en integratie tijd. Allebei is maatwerk afgestemd op de klant.

Workshop 2 uur
De essentie van perfecte communicatie.

Deze workshop van 2 uur gaat razendsnel in een veilige vrolijke setting in op verbindend communiceren. We creëren

The Blueprint Storyline wat de persoonlijke blauwdruk is van jouw succes.  Dat begint bij de innerlijke communicatie vanuit essentie gedreven. Alles gaat makkelijker wanneer je binnen naar buiten werkt. De workshop is interactief en biedt concrete tools die je direct kunt toepassen.

Purpose-Driven
People skills sinds 2011

Wij bieden Purpose Driven People Skills sessies aan om je eigen purpose te ontdekken, je talenten te benutten en om erachter te komen hoe jouw krachtige visie kan bijdragen aan het creëren van waarde voor iedereen.  Onze sessies helpen je om een betere verbinding te maken met jezelf en je omgeving.

WAT ZIJN
PEOPLE SKILLS?

People skills zijn soft skills, die iedere professional bezit. Alles wat aandacht krijgt groeit dus besteedt er eens echt aandacht aan:

Identiteit. Wie ben ik?

Waarden. Wat vind ik belangrijk?

Visie. Wat zie en geloof ik over mezelf en de wereld om mij heen?

Communicatie. Hoe maak ik verbaal dat wat ik echt bedoel?

Leiderschap. Hoe beweeg ik als

een echte leider?

Social vaardigheden. Hoe zorg ik voor een veilige setting voor iedereen?

Hier een review 
van een blije klant!

"Als ik zeker wil weten dat een boodschap helder en op een juiste manier moet aankomen bij een luisterend publiek dan denk ik direct aan Roeselien en team.  Zowel als leermeesters én als medium."
- Anne--Marie Twigge Founder TJIGX

Bekroond met een 8,7
Hele dag of dagdeel
Soul Sessie 'The Blueprint Storyline'

Wat is jouw visie over de wereld en over jezelf?

Wat is de reden waarom jij in de media wilt komen, of je project of idee wilt presenteren? Wat is de werkelijke essentie van jouw verhaal?

 

Klanten, collega's, samenwerkende partners of journalisten prikken er snel doorheen als een verhaal wankel is. Daarom is het extra belangrijk dat je bewust bent van de bron van je verhaal. Het verhaal wat er altijd al is geweest en de fundering vormt van alles wat jij doet.

 

Tijdens de The Blueprint Storyline training van een dag of dagdeel, leren we jou hoe je tot jouw persoonlijke blauwdruk komt. Zodat de basis van alles wat jij als professional met ambitie verzint, staat als een huis!

In deze sessie maken we gebruik van de kennis vanuit 20 jaar performing arts, neuro linguïstisch programmeren (NLP), communicatie,

presentatie & storytelling.

Contact
bottom of page